Verzending

Verzendkosten
Wij leveren onze producten door heel Nederland en in o.a. België en Duitsland. Voor de diverse producten hanteren wij verschillende verzendkosten.

De hoogte van de verzendkosten van de door jou gewenste producten wordt vermeld zodra je deze in de winkelwagen hebt geplaatst (behalve voor Duitsland: deze zijn op aanvraag).

Indien je meerdere producten hebt geselecteerd betaal je alleen de verzendkosten van het product met de hoogste verzendkosten.

Levertijd
Trilplaatspecialist.nl verzendt de bestelde artikelen normaliter binnen 1 werkdag na ontvangst betaling. Mocht een bepaald artikel niet voorradig zijn, dan kan de levering met 1 of 2 werkdagen worden vertraagd.

Op de dag van aflevering hoef je niet de gehele dag op jouw bestelling te wachten. Onze chauffeur zal ca. 1 uur voor aflevering met je bellen. Mocht je bijvoorbeeld liever een telefoontje krijgen ca. 2 uur van te voren? Geen probleem. Je kunt dit bij jouw bestelling aangeven en wij houden hier dan rekening mee.

Afhalen
Het is ook mogelijk jouw bestelling af te halen bij onze vestiging op de volgende tijdstippen:

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.
Of daarbuiten op afspraak, bel hiervoor met +31(0)512-364499.

Ons adres is:
De Rysloane 2
9281 KM Harkema

Wens je meer informatie over onze verzendkosten of over het afhalen van een bestelling? Bel met +31(0)512-364499.

* Gebruikte producten kunnen alleen worden afgehaald en worden niet verzonden..

De waardering van www.trilplaatspecialist.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
Naar boven